• Banner

Este rezistent la decolorare, raze UV si zgârieturi – bannerul este unul din cele mai utilizate elemente de publicitate pentru exterior. Banner-ul poate fi montat oriunde cu ajutorul capselor.

  • Autocolant

Poate fi folosit oriunde atat la interior cat si la exterior, printul autocolant este rezistent la apă și la condiții meteo nefavorabile. Poate fi realizat in orice forma se doreste, inclusiv decupat in forma siglei tale.

  • Window Graphics

Window graphics poate fi folosit pentru a atrage privirile catre afacerea ta, se poate printa in orice forma si dimensiune. De asemenea se pot personaliza și geamurile mașinilor cu acest material.

  • Mesh

Mesh -ul este cel mai des folosit in promovarea de dimensiuni mari. Aceste printuri stradale sunt perforate pentru a permite vântului să treacă prin ele.
Mesh -ul este fabricat dintr-o țesătură din poliester acoperită cu un strat din PVC alb pe ambele părți. Este utilizat de obicei pentru decorarea fațadelor clădirilor, pentru acoperirea șantierelor în lucru și în domeniul publicității de dimensiuni mari.