Etichete pentru produse alimentare

Industria alimentară în termeni de marketing este una dintre cele mai dinamice zone în care eticheta joacă un rol deosebit de important. Concurența pe rafturi este foarte mare, clientul final fiind atras pe langa alte caracteristici, de ambalajul produsului. Astfel in mediul cu clientii din industria alimentara este important sa aveti o eticheta aspectuoasa si calitativa.

Etichetele produselor alimentare trebuie să fie pe de o parte suficient de atractive , sa atraga imediat atenția cumpărătorului, pe de altă parte, trebuie să îndeplinească standardele funcționale și tehnice, care joacă un rol – cheie in vanzarea produsului.

 

De asemenea , este necesară o distincție între etichetele, care sunt concepute pentru recunoașterea vizuală / vizibilitatea produsului ( de exemplu , etichetele de marketing ), si cea de informare, unde sunt prezentate  informațiile solicitate în mod legal ( Declarația etichetei ).

Pe scurt, pentru punerea în valoare a etichetelor produselor alimentare este esențial un intreg set de factori pe care, cu ajutorul nostru sunt mult mai ușor asamblate într -un întreg.

 

     Completați formularul, si spuneti-ne ce aveti nevoie. Vom răspunde în scurt timp. CLICK PENTRU A CERE O OFERTA!