Industria băuturilor este printre sectoarele în care decizia clienților finali de a achizitiona produsul, depinde foarte mult de aspectul produselor și percepția consumatorilor asupra valoarii lor. Deoarece eticheta este unul dintre principalele elemente ale aspectului exterior, este important ca producătorii de băuturi să fie conștienți de acest lucru și sa acorde etichetelor o atenție sporita.

Suntem un partener de încredere pentru toate aspectele legate de producția de etichete din etapa de planificare până la punerea în aplicare finală și logistică. Suntem specializati si in asa numitele etichete ale produselor „ de tip boutique“ (bere, vin, băuturi spirtoase), a căror vânzare se bazează pe diferențierea pe piață. O calitate mai ridicată a acestor produse sunt , de fapt , reflectate într – un preț mai mare, care ar trebui să reflecte , de asemenea , aspectul lor exterior. Eticheta de calitate este , prin urmare , o necesitate.

 

Pentru a realiza acest lucru, lucrăm îndeaproape cu clienții din faza de proiectare , respectiv. prepress, deoarece este important ca versiunea finală a etichetelor sa fie optimizate atât în termeni de calitate și de cost-eficiență . La prețuri competitive, oferim clienților o gamă completă de speciale de finisare  (imprimare aur, lac parțial, mai multe tipuri de efect lac, serigrafie, diverse tipuri de laminate, relief, etc.), care ridica în continuare produsele în ochii clienților finali.

Imprimarea de date variabile / conținut (număr de serie, coduri de bare personalizate sau coduri QR, etc.) care sporesc exclusivitatea produselor. Toate acestea sunt însoțite de excelente de servicii pentru clienți și livrare scurta , toate la prețuri foarte competitive.

Va putem oferi etichete pentru orice băuturi sau bere de tip boutique. Etichete pentru vin, etichete de băuturi spirtoase, etichete pentru sucuri și alte băuturi răcoritoare, și multe altele.

 

     Completați formularul, si spuneti-ne ce aveti nevoie. Vom răspunde în scurt timp. CLICK PENTRU A CERE O OFERTA!